Open Andorra

SORTIDES DIUMENGE 
SALIDAS DOMINGO
SUNDAY TEETIMES

 

  

0
0
0
s2smodern

Classificació dissabte tarda 
Clasificación Sábado Tarde

A les 15h es donava la sortida de la segona ronda del VII Open d'Andorra de Pitch&Putt. La sortida era per Shot Gun d'acord amb els resultats de la primera ronda del matí. A la capçalera de la classificació s'han produït canvis significatius i la jornada del diumenge promet la màxima emoció en la disputa dels primers llocs.Les diferències són mínimes entre els primers classificats, el que ens assegura una jornada plena d'emoció i bon joc.Des de l'AAPP volem destacar el bon ambient que s'ha respirat durant la disputa de les rondes, ambient que s'ha traslladat posteriorment al compartir els moments d'esbarjo que permeten comentar les diferents singularitats de les jugades.Desitgem una bona jornada per demà diumenge, amb bon joc i bon temps !!

[ESP] A las 15h se daba la salida de la segunda ronda del VII Open de Andorra de Pitch & Putt. La salida era para Shot Gun de acuerdo con los resultados de la primera ronda de la mañana. En la cabecera de la clasificación se han producido cambios significativos y la jornada del domingo promete la máxima emoción en la disputa de los primeros puestos. Les diferencias son mínimas entre los primeros clasificados, lo que nos asegura una jornada llena de emoción y buen juego. Desde la AAPP queremos destacar el buen ambiente que se ha respirado durante la disputa de las rondas, ambiente que se ha trasladado posteriormente al compartir los momentos de recreo que permiten comentar las diferentes singularidades de las jugadas. Deseamos una buena jornada para mañana domingo, con buen juego y buen tiempo !! 

  

0
0
0
s2smodern

SORTIDES DISSABTE 
SALIDAS SÁBADO

  

0
0
0
s2smodern

PREINSCRIPCIONS VII OPEN INTERNACIONAL D'ANDORRA 2018

 

Amb l'objectiu d'organitzar millor l’Open Internacional que se celebrarà els dies 21 a 23 de setembre de 2018, al Camp de Pitch & Putt de Xixerella, el Comitè Organitzador ha establert una data de preinscripció preliminar fins el 20 d’agost de 2018. Els jugadors que s’inscriguin durant aquest període, gaudiran de l’avantatge de satisfer només 70€. El període de preinscripció servirà per determinar el nombre aproximat de participants que poden assistir al torneig, especialment aquells d'altres associacions FIPPA. Això permetrà al comitè organitzador estimar la dimensió potencial de l'esdeveniment. La data de tancament definitiu de les inscripcions és el dia 8 de setembre de 2018.Aquells jugadors preinscrits, tindran preferència i se’ls assignarà la participació garantida assumint que compleixen amb les normes prèvies establertes. En el cas que una associació membre de FIPPA superi el límit suggerit dels llocs disponibles, es farà tot el possible per donar cabuda als jugadors en el probable cas de vacants d'altres organitzacions membres de FIPPA. 

0
0
0
s2smodern

Els dos camps d'Andorra, Vall d'Ordino P&P i XixerellaPark P&P van acollir el cap de setmana del 26 i 27 de maig la primera edició del PAIRS ANDORRA ART i CONSTRUCCIONS.

El Campionat de parelles que es disputava en les modalitats de joc Foursome, Greensome i Fourball van donar com a guanyadors absoluts els integrants de la parella formada per Gonzalo Mendoza i Joan Jordi Segura (Andorra) amb un -18 total i un resultat brillant de 44 cops (-10) en la tercera i última volta, després d'haver signat -4 en la primera i -4 en la segona volta, dominant de principi a fi la classificació scrach del campionat.

El segons classificats a només 3 cops en l'acumulat (-15) van ser els jugadors Enric Sanz i Jaume Vidal (Catalunya) amb un -2, -5, -8 per a cadascuna de les voltes.

La tercera posició va ser per la parella Moisès Pernia i Joan Valls (Andorra) amb un total acumulat de -11 per a les tres voltes del campionat.

La primera edició del PAIRS ANDORRA ART I CONSTRUCCIONS que contemplava premis també en la Categoria Handicap, va donar com a primers classificats en aquesta categoria a la parella formada per M. Pernia/J.Valls en primera posició, V. Soto/J.M. Veloso en segon lloc i en tercer R.Armengol/M.Creus.

L'enhorabona als guanyadors, finalistes i jugadors.

0
0
0
s2smodern

 

El jugador andorrà Toni Armengol guanya el VIè Open Internacional d'Andorra disputat al Pitch&Putt Xixerella el cap de setmana 23 i 24 de setembre de 2017
Armengol ha anotat 50 cops diumenge signant així un -12 final (150 cops entre les tres rondes). Aquests 4 cops per sota del par de la jornada de diumenge li han donat un marge de dos cops sobre Jaime Vidal (Catalunya), segon classificat. En categoria fèmines Glòria Ruiz guanya la categoria acabant amb 167 acumulat.

0
0
0
s2smodern