Nit P&P

El divendres 28 d’octubre es va celebrar LA NIT DEL PITCH&PUTT ANDORRA 2017, esdeveniment anual que organitzat per l’AAPP, aplega als jugadors d’Andorra d’aquest esport i on es lliuren els trofeus de la temporada.

L’Associació Andorrana de Pitch&Putt organitza anualment tornejos nacionals i internacionals incloent els opens anuals.

0
0
0
s2smodern

Enguany la festa anual del pitch&putt a Andorra va tenir lloc a Xixerella Park

Recull fotogràfic dels guanyador de la temporada 2015-2016 on els millors jugadors en cadascuna de les categories van rebre els trofeus aconseguits.

Volem agrair al patrocinador principal de l'AAPP, CRÈDIT ANDORRÀ, pel seu suport i compromís amb el pitch&putt a Andorra i l'agraïment també a totes les empreses col·laboradores

0
0
0
s2smodern

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc al camp Vall d'Ordino la festa anual del pitch&putt d'Andorra 

L'espectacular paisatge del camp i de l'entorn i unes altíssimes temperatures van ser l'escenari perfecte per la cloenda de la temporada 2014-2015 on els millors jugadors en cadascuna de les categories van rebre els trofeus aconseguits i a continuació van participar en el sorteig obsequis gràcies a les empreses col·laboradores i a l'aperitiu convidats per l'AAPP.

En primer lloc el President, Sr. Valls, va agrair la participació dels jugadors a les proves, dels directors dels camps pel seu treball i estat dels mateixos, i a tots els presents la seva assistència a l'acte.

Mencions especials abans de començar el lliurament van estar adreçades al patrocinador principal de l'AAPP, CRÈDIT ANDORRÀ, pel seu suport i compromís amb el pitch&putt a Andorra i l'agraïment també a totes les empreses col·laboradores amb l'aportació d'obsequis per sortejar durant aquest esdeveniment:  GOLFPRO, P&P XIXERELLA PARK, P&P VALL D'ORDINO, P&P TEIÀ, P&P ST. CEBRIÀ, GOLF SANT MARC, EKTA, CALDEA, PERRUQUERIA ANNA DOGUEZ, GALA PERFUMERIES, CENTRE PRANA YOGA, RESTAURANT BORDA VELLA, K-SUAL TAPES I COPES i RESTAURANT L'ARROSSERIA D'ORDINO.

La CLASSIFICACIÓ FINAL del Rànquing d'Andorra 2014-15 la podeu trobar aquí.

El guanyador absolut del Rànguing 2014-15 va ser Gonzalo Mendoza amb 699 punts, seguit de Pepe García en segon lloc amb 633 punts i en tercer lloc el jove Ricard Morat amb 606 punts qui també es va adjudicar el Campionat d'Andorra individual.

0
0
0
s2smodern