Nit P&P

Aquest passat divendres dia 26 d’octubre de 2018, s’ha celebrat LA NIT DEL PITCH&PUTT ANDORRA 2018, esdeveniment anual que organitza l’AAPP i que aplega als jugadors d’Andorra d’aquest esport. 

És en aquesta festa del Pitch and putt, on es lliuren els trofeus de tota la temporada, incloent aquest any, els de la temporada 2017/18 i de l’any natural, 2018

0
0
0
s2smodern

El divendres 28 d’octubre es va celebrar LA NIT DEL PITCH&PUTT ANDORRA 2017, esdeveniment anual que organitzat per l’AAPP, aplega als jugadors d’Andorra d’aquest esport i on es lliuren els trofeus de la temporada.

L’Associació Andorrana de Pitch&Putt organitza anualment tornejos nacionals i internacionals incloent els opens anuals.

0
0
0
s2smodern

Enguany la festa anual del pitch&putt a Andorra va tenir lloc a Xixerella Park

Recull fotogràfic dels guanyador de la temporada 2015-2016 on els millors jugadors en cadascuna de les categories van rebre els trofeus aconseguits.

Volem agrair al patrocinador principal de l'AAPP, CRÈDIT ANDORRÀ, pel seu suport i compromís amb el pitch&putt a Andorra i l'agraïment també a totes les empreses col·laboradores

0
0
0
s2smodern

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc al camp Vall d'Ordino la festa anual del pitch&putt d'Andorra 

L'espectacular paisatge del camp i de l'entorn i unes altíssimes temperatures van ser l'escenari perfecte per la cloenda de la temporada 2014-2015 on els millors jugadors en cadascuna de les categories van rebre els trofeus aconseguits i a continuació van participar en el sorteig obsequis gràcies a les empreses col·laboradores i a l'aperitiu convidats per l'AAPP.

En primer lloc el President, Sr. Valls, va agrair la participació dels jugadors a les proves, dels directors dels camps pel seu treball i estat dels mateixos, i a tots els presents la seva assistència a l'acte.

Mencions especials abans de començar el lliurament van estar adreçades al patrocinador principal de l'AAPP, CRÈDIT ANDORRÀ, pel seu suport i compromís amb el pitch&putt a Andorra i l'agraïment també a totes les empreses col·laboradores amb l'aportació d'obsequis per sortejar durant aquest esdeveniment:  GOLFPRO, P&P XIXERELLA PARK, P&P VALL D'ORDINO, P&P TEIÀ, P&P ST. CEBRIÀ, GOLF SANT MARC, EKTA, CALDEA, PERRUQUERIA ANNA DOGUEZ, GALA PERFUMERIES, CENTRE PRANA YOGA, RESTAURANT BORDA VELLA, K-SUAL TAPES I COPES i RESTAURANT L'ARROSSERIA D'ORDINO.

La CLASSIFICACIÓ FINAL del Rànquing d'Andorra 2014-15 la podeu trobar aquí.

El guanyador absolut del Rànguing 2014-15 va ser Gonzalo Mendoza amb 699 punts, seguit de Pepe García en segon lloc amb 633 punts i en tercer lloc el jove Ricard Morat amb 606 punts qui també es va adjudicar el Campionat d'Andorra individual.

0
0
0
s2smodern