Camp. d'Andorra P&P

  

El passat diumenge 10 de juny es va celebrar el torneig de Pitch&Putt CAMPIONAT D'ANDORRA DE PARELLES 2018 als camps de Vall d'Ordino i Xixerella.

Després de dues rondes de joc en les modalitats de foursome i fourball en els camps Vall d'Ordino i Xixerella, us presentem el resultats.


 

0
0
0
s2smodern

  

Aquest diumenge 10 de juny se celebrarà el torneig de Pitch&Putt CAMPIONAT D'ANDORRA DE PARELLES 2018 als camps de Vall d'Ordino i Xixerella.

El torneig consta d’una ronda a cada camp que hauràn de jugar les parelles en les modalitats de Foursome el diumenge al matí a la Vall d’Ordino i Fourball a Xixerella a la tarda.

La parella campiona de 2017 va ser la formada pels jugadors Moisés Pernía i Joan Valls.

Aquest any promet ser un campionat força renyit, donat el nivell de joc de les parelles que es poden disputar els primers llocs.

Vegeu la notícia i classificació del Campionat de Parelles de 2017

 

0
0
0
s2smodern

El passat diumenge 10 de setembre es va celebrar el Campionat de Pitch&Putt d'Andorra Individual 2017


Com ja és tradicional reglamentàriament, el campionat, en la seva edició de 2017, es va jugar als dos camps de Pitch&Putt d’Andorra sota la modalitat Stroke Play, essent el par sumat d’un total de 108 cops.

El Campionat es va iniciar en el Camp de la Vall d’Ordino (La Cortinada) a les 10:30h.

Després de la pausa per dinar, el Campionat es va reanudar en el Camp de Xixerella, el Torrent, a les 15:30h.

Els resultats finals van ser força ajustats, diferenciant-se per un sol cop el 4rt del 3r i així succesivament, fins al primer lloc.

0
0
0
s2smodern

El passat diumenge 8 de juliol es va disputar el Campionat de Pitch&Putt d'Andorra Individual 2018

Aquest diumenge s'ha disputat el CAMPIONAT D’ANDORRA INDIVIDUAL de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i Xixerella, on han participat 19 jugadors, entre ells, una única inscrita femenina, Martine Bernois.

A les 9h es donava la sortida al camp d’Ordino, finalitzant aquesta disputada primera prova pels voltants de les 11:15h.

Al capdavant de la classificació se situava Gonzalo Mendoza, el campió de l’edició de 2017 amb un total de -7, (7 cops sota par), seguit molt de prop per Josep Escabrós a només 1 cop, amb -6 (6 sota par) i el tercer, Pepe Garcia, a 3 cops del primer.

0
0
0
s2smodern

  

El passat diumenge 18 de juny es va celebrar el Campionat d'Andorra per Parelles 2017, amb la participació de 10 parelles

El campionat es va jugar als dos camps de Pitch&Putt d’Andorra sota la modalitat Greensome Chapman, que consisteix en jugar dues boles, una de cada jugador, i a continuació, intercanviar el següent cop i escollir després pel següent cop, la bola a jugar fins embocar, alternant els cops entre cada jugador de la parella.

La parella que s’ha proclamat Campiona d’Andorra 2017, ha estat la formada pels jugadors Moisès Pernia i Joan Valls amb un total de 97 cops, -11 sota par. 

En segon lloc, es va classificar la parella formada per Gonzalo Mendoza i Joao Carlos Menezes, amb 98 cops, -10 sota par. En tercer lloc de la classificació, es va situar la parella formada per Josep Escabrós i Xavier Feliubadaló, amb 100 cops, -8 sota par. Va participar també, però sense ocupar lloc a la classificació, la parella formada per Toni Armengol i Antonio Garcia, que amb un joc sensacional, van fer un total de 92 cops, -16 sota par.

Trobareu les classificacions al final de la notícia.

0
0
0
s2smodern

 

Els dies 4 i 5 de juny es van disputar els Trials per conformar l'equip andorrà a la World Cup 2016 del juliol a Xixerella, Andorra

 

Una vegada finalitzat el Rànquing d’Andorra de P&P, temporada 2015-216, aquests passats dissabte dia 4 i diumenge dia 5 de juny de 2016, es van celebrar els Trails per determinar els jugadors que acabaran de formar l’equip d’Andorra que que competirà al Mundial de P&P 2016.

La World Cup se celebra enguany a Andorra,  Camp de Pitch&Putt de Xixerella, els dies 2 i 3 de juliol. La primera de les places l'ocupava Gonzalo Mendoza per classificació directa en ser el guanyador absolut del Rànquing.  

0
0
0
s2smodern