Fora del Principat

  

VIII EUROPEAN TEAM CHAMPIONSHIP, PITCH & PUTT Orduña del 22 al 24 de juny de 2018

L'equip andorrà participarà en el VIII European Team Championship se celebrarà a Orduña (Euskadi) els dies 22 al 24 de juny de 2018.

L'equip andorrà estarà format pels següents jugadors:

Antoni Armengol Naudi - European Team Championship Matchplay Record: Foursomes: W5 L1 H0; Singles: W1 L3 H2.
Josep Escabrós Duró - European Team Championship Matchplay Record: Foursomes: W2 L0 H1; Singles: W2 L0 H1.
Gonzalo Mendoza Rodriguez - European Team Championship debut. Represented Andorra in the 2016 World Cup.
Ricard Morat Cardona - European Team Championship Matchplay Record: W1 L1 H1; Singles: W0 L3 H0.
Moisés Pernía Moreno - European Team Championship debut. Was a member of Andorra's Casa Vella Aparthotel team that was 3rd in the 2017 Iberia Teams Cup at Urduna.
Joan Jordi Segura Grifoll - European Team Championship Matchplay Record: W1 L2 H0; Singles: W2 L1 H0.
The team's designated adviser will be Xavier Feliubadaló Moles.

En aquesta edició de 2018 participen un total de 9 equips:
AAPP - Andorra
EPPE - Basque Country
FCPP - Catalonia
CPPF - France
AGPPA - Galicia
BPPA - Great Britain
PPUI - Ireland
NPPF - Norway
SPPF - Switzerland

Andorra presenta un equip molt competitiu sorgit dels resultats de la classificació en el Rànquing d'Andorra, tal i com estableix el Reglament General de l'AAPP.

Desitgem bon joc i sort al nostre equip!!

Properament publicarem l'equipació dels jugadors.

 

0
0
0
s2smodern

El passat cap de setmana, entre els dies 7 i 9 de juliol es va celebrar a Imjelt, Noruega, la III World Strokeplay Championship. El campionat va comptar amb la participació de 76 jugadors internacionals.
Andorra va ser representada pel jugador Gonzalo Mendoza, que va assolir la 21ena posició amb -5 cops sota par. L’irlandès Liam O’Donovan va aconseguir el campionat amb -19 cops sota par, seguit en segon lloc del també irlandès John Walsh. En tercera posició es va situar també un altre irlandès, John Ross Crangle.
El torneig es va celebrar emmarcat en el conjunt de competicions internacionals de la FIPPA (International Pitch and Putt Federation) i EPPA (European Pitch and Putt Federation).

0
0
0
s2smodern

Els dies 9, 10 i 11 de juny de 2017, s’ha celebrat la I World Pairs Champioship de Pitch&Putt a Tambre, Galicia.Els Campions del Món de Parelles absoluts son la formada pels jugadors irlandesos Liam O´Donovan/ Pacelli Darcy, havent quedat en segona posició els també irlandesos, Thomas Hanley/Kieran Earls i en tercer lloc, els catalans Jose Perez Saldaña/Carles Perez Gelma.

0
0
0
s2smodern

L'equip andorrà guanya el Triangular disputat a Euskadi. L'equip nacional es proclama campió al Triangular disputat del 28 al 30 d'octubre al Camp d'Irelore, País Basc, on participaven l'equip amfitió, el gallec i l'andorrà.

Els integrants de la selecció andorrana van ser: Ricard Morat, Joan Jordi Segura, Marc Isla, Pepe García, Gonzalo Mendoza, Toni Armengol, Paco Gaset, Thierry Morat, Josep Escabrós, Pablo Pérez, Joao Fonseca, Carlos Vieira, Gloria Ruíz, Xavier Linde, Vicenç Soto, Xavier Feliubadaló, Alberto García i Angel Rubio.  Capità: Joan Jordi Segura. 

El resultat final va ser: Andorra 877 cops, Euskadi 893 cops i Galicia 903 cops. 

Des de l'AAPP volem felicitar-los a tots!!

0
0
0
s2smodern

Diumenge 19 de juny, l'equip andorrà es proclamà Campió després d'una fantàstica temporada

Des de l'Associació Andorrana de Pitch&Putt volem felicitar a tots els membres de l'equip pel seu esforç, dedicació i triumfos i encoratjar-los a repetir els èxits a primera divisió l'any vinent.  A travès d'aquest linc al web de la FCPP podreu consultar tots els resultats de la temporada del Campionat de Catalunya per Equips.

És una satisfacció per l'AAPP que alguns dels integrants que formen part de l'equip que representarà al país en la propera World Cup es trobin en tan alt nivell competitiu. Molta sort i èxits en endavant i sobretot els propers dies 1 al 3 de juliol en el Campionat del Món.

0
0
0
s2smodern

Els dies 18 i 19 d'abril va tenir lloc l'Open Catalunya 2015 al camp de P&P Lleida. Els andorrans Pepe Garcia i Josep Escabrós van resultar 2n i 3r respectivament en la categoria sènior.

13 jugadors d'Andorra van participar al campionat internacional, dotze d'ells seleccionats a través del rànquing nacional i un després de passar la fase prèvia jugada el cap de setmana anterior. 

0
0
0
s2smodern