Campionat d'Andorra de Parelles 2017

  

El passat diumenge 18 de juny es va celebrar el Campionat d'Andorra per Parelles 2017, amb la participació de 10 parelles

El campionat es va jugar als dos camps de Pitch&Putt d’Andorra sota la modalitat Greensome Chapman, que consisteix en jugar dues boles, una de cada jugador, i a continuació, intercanviar el següent cop i escollir després pel següent cop, la bola a jugar fins embocar, alternant els cops entre cada jugador de la parella.

La parella que s’ha proclamat Campiona d’Andorra 2017, ha estat la formada pels jugadors Moisès Pernia i Joan Valls amb un total de 97 cops, -11 sota par. 

En segon lloc, es va classificar la parella formada per Gonzalo Mendoza i Joao Carlos Menezes, amb 98 cops, -10 sota par. En tercer lloc de la classificació, es va situar la parella formada per Josep Escabrós i Xavier Feliubadaló, amb 100 cops, -8 sota par. Va participar també, però sense ocupar lloc a la classificació, la parella formada per Toni Armengol i Antonio Garcia, que amb un joc sensacional, van fer un total de 92 cops, -16 sota par.

Trobareu les classificacions al final de la notícia.

 

 

 
L'AAPP és membre de:
International Pitch&Putt Federation
European Pitch&Putt Association

Camps d'Andorra

La Cortinada ORDINO
Tel. +376 850 400

www.ordinogolfclub.com

Xixerella LA MASSANA
Tel. +376 738 613
www.xixerellapark.com