Open Andorra

 

El jugador andorrà Toni Armengol guanya el VIè Open Internacional d'Andorra disputat al Pitch&Putt Xixerella el cap de setmana 23 i 24 de setembre de 2017
Armengol ha anotat 50 cops diumenge signant així un -12 final (150 cops entre les tres rondes). Aquests 4 cops per sota del par de la jornada de diumenge li han donat un marge de dos cops sobre Jaime Vidal (Catalunya), segon classificat. En categoria fèmines Glòria Ruiz guanya la categoria acabant amb 167 acumulat.

Hem recollit alguns dels millors moments del VIè Open Internacional d'Andorra - Xixerella 2017 

Dia 24 - Els guanyadors

Divendres dia 22 de setembre de 2017, al Camp de El Torrent, Xixerella, va tenir lloc la Cerimònia Inaugural del VI OPEN INTERNACIONAL DE PITCH&PUTT D’ANDORRA-2017.

L’acte s’ha celebrat al Restaurant La Torrada de Xixerella, amb l’assistència d’unes 40 persones, entre jugadors i aficionats a l’esport del Pitch&PUTT.

DIVENDRES 22 Cerimònia inaugural

Divendres dia 22 a les 20h, al Restaurant La Torrada de Xixerella, té lloc la Cerimònia Inaugural. 

DISSABTE 23 DE SETEMBRE

10h Sortida simultània pels forats 1 a 8 i 10 a 17
13h Dinar
15h Sortida segons classificació de la 1a ronda.
18h Publicació dels resultats de les dues voltes (hora aproximada)
19h Publicació de la llista de sortida del diumenge (hora aproximada). Les sortides s’efectuaran pels Forats 1 i 10

Els horaris són susceptibles de ser canviats pel Comitè de Competició, en funció de la climatologia i de com hagi pogut afectar al camp, i de qualsevol altre factor que aconselli el canvi en benefici del torneig i jugadors.

VI Open Internacional de Pitch&Putt d’Andorra
23–24 de Setembre de 2017
Xixerella Park – Andorra


Amb l'objectiu d'organitzar millor l’Open Internacional que se celebrarà els dies 23 i 24 de setembre de 2017, al Camp de Pitch & Putt de Xixerella, la Comissió del Torneig ha establert una data de preinscripció preliminar fins el 20 d’agost de 2017 per determinar el nombre aproximat de participants que poden assistir al torneig, especialment aquells d'altres associacions FIPPA. Això permetrà al comitè organitzador estimar la dimensió potencial de l'esdeveniment. La data de tancament definitiu de les inscripcions és el 8 de setembre de 2017.

Aquells jugadors preinscrits, tindran preferència i se’ls assignarà la participació garantida assumint que compleixen amb les normes prèvies establertes. En el cas que una associació membre de FIPPA superi el límit suggerit dels llocs disponibles, es farà tot el possible per donar cabuda als jugadors en el probable cas de vacants d'altres organitzacions membres de FIPPA.

Cinc podis dels andorrans: 2n i 3r absoluts, 1r sènior, 2a fèmines i 2n juvenil

Ricard Morat, Gonzalo Mendoza, Toni Armengol, Laura Alfonso i Xavier Cayetano pugen al podi en unes finals emocionants

L'enhorabona als guanyadors i agraïments a tots els jugadors participants!!
Us esperem a la propera edició.