Morat i Albinyana lideren l'Open d'Andorra de pitch & putt

Després de les dues primeres voltes, els  jugadors Ricard Morat i Alexandre Albiñana, encapçalen amb 9 cops sota el par del camp, el 5è Open Internacional d’Andorra que es disputa a Xixerella, organitzat per l´Associació Andorrana de Pitch & Putt, compta amb el suport de Crèdit Andorrà.

El duel està servit. El jugador català, Àlex Albiñana que a la jornada del matí havia fet un estratosfèric -8, només ha pogut fer un sota par del camp a la jornada de tarda. Aquesta circumstància ha estat aprofitada pel jove jugador local Ricard Morat, que amb dues grans actuacions, amb -5 i -4, ha empatat al capdavant de la classificació amb el jugador català.

Hi hagut 85 jugadors, alguns d´ells arribats d´Holanda o Irlanda, i molts d´ells de Catalunya, que juntament amb els jugadors locals fan d’aquest torneig el de referència del pitch and putt a Andorra.

El camp de Xixerella estava en magnifiques condicions suportant  la forta pluja que va caure a primera hora de la sessió de tarda, cosa que va provocar l’aturada del joc per risc de llamps durant una mitja hora.

Avui diumenge es disputa la tercera i darrera volta d´un Open molt emocionant on les mirades estaran posades en el jove Ricard Morat i l’Àlex Albiñana. Però no cal deixar de banda tampoc als seus perseguidors, Gonzalo Mendoza i Marc Nogueira amb -6.

Pel que fa a la categoria femenina la classificació està molt apretada, lidera la catalana Conchi Carballo amb +6 del par del camp, seguida de l’andorrana Laura Alfonso a un cop. En tercer lloc Marilyn Holmes a dos cops de la líder.

 

 

0
0
0
s2smodern