El dia 20 de juny ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la World Cup 2016 i de l'equip andorrà a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal del Campionat del Món amb seu a Andorra

Per primera vegada la Copa del Món arriba a Andorra després que l’AAPP presentés la candidatura ara fa un any a la Federació Internacional d’aquest esport, FIPPA, amb el suport de Crèdit Andorrà com a principal patrocinador de l’esdeveniment.

El Campionat del Món es disputarà de l'1 al 3 de juliol al camp de pitch&putt de Xixerella (La Massana), amb la participació de 10 seleccions internacionals.

L’equip que defensarà els colors d'Andorra està format per Gonzalo Mendoza (classificat directe, guanyador absolut del rànquing nacional 2015-16), Toni Armengol i Josep Escabrós (primer i segon respectivament als Trials) i Xavier Linde (capità a la World Cup).

Sílvia Cunill, Directora de l'Àrea de Banca Comercial de Crèdit Andorrà i els integrants de l'equip que defensarà els colors d'Andorra al Campionat del Món. Membres de l'equip, d'esquerra a dreta, X. Linde (capità), T. Armengol, G. Mendoza i J. Escabrós.  

És una gran satisfacció per l’AAPP haver aconseguit la World Cup, després que l’any 2014 portés al país el Campionat d’Europa de P&P per Equips, també amb l’esponsorització de Crèdit Andorrà, amb un gran èxit per Andorra tan pel que fa a l’organització com en la vessant esportiva. L’Associació Andorrana de Pitch&Putt compta des de fa anys amb els patrocinis de l’entitat bancària i es mostra satisfeta amb el suport rebut per fer possible la realització d’aquest Campionat del Món.

 

PROGRAMA RESUMIT DE LA WORLD CUP 2016

Dijous dia 30 de juny al vespre, Cerimònia d’Obertura

  • Parlaments, benvinguda, presentació dels equips, sorteig dels grups de les partides classificatòries de divendres i aperitiu

Divendres dia 1 de juliol

  • Partides classificatòries en modalitat strokeplay (2 voltes de joc)
  • Tarda: inici dels quarts de final en modalitat matxplay (1 volta, una parella modalitat foursome + 1 individual)

Dissabte dia 2 de juliol

  • Matí: continuació dels quarts de final  (2 voltes, 1 foursome + 1 individual i 3 individuals)
  • Tarda: competició pels llocs de semifinals (2 voltes, 1 foursome + 1 individual i 3 individuals)

Diumenge dia 3 de juliol

  • Matí: partides finals pel primer i segon lloc i pel tercer i quart (2 voltes, 1 foursome + 1 individual i 3 individuals)
  • A continuació: Cerimònia de Cloenda, parlaments, lliurament de premis i aperitiu

(Pròximament trobereu publicats aquí els horaris definitius)

0
0
0
s2smodern