Avís legal

Pitchandputtandorra.com és un domini d'Internet de titularitat de l'AAPP - Associació Andorrana de Pitch&Putt.
ACEPP - Associació Club Esportiu de Pitch&Putt.
Ctra. de Xixerella - Xixerella - La Massana - ANDORRA
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Condicions d'accés

L'accés a aquest lloc web comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal i la utilització de conformitat amb la legislació vigent.

Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts que ofereix aquest lloc web i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats. 

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

Propietat i drets

La propietat intel·lectual dels continguts publicats són propietat del titular i/o ambs drets cedits de tercers i queda totalment prohibit copiar o reproduir-los per qualsevol mitjà sense el consentiment previ i per escrit del titular.

Exempció de responsabilitats

No ens fem responsables dels perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.

No ens fem responsables dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web. La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.