PABLO PÉREZ CAMPIÓ ABSOLUT 2023 
Campionat Nacional d'Andorra de P&P
Camps d'Ordino i Xixerella 28-5-23

El passat diumenge dia 28 de maig es va disputar el Campionat Nacional d'Andorra de Pitch&Putt en la seva modalitat Individual, amb la participació de 32 jugadors, superant el nombre de jugadors de l’edició de 2022.

A les 9 del matí començava el campionat al Camp d'Ordino on es van imposar en la categoria absoluta (scratch), el jugador Pablo Pérez amb 50 cops, -4 del par empatat amb Gonzalo Mendoza, i seguits per Moisès Pernía, amb el par del camp.

En la categoria Hàndicap, es va situar en primer lloc Herik Montané amb 47 cops nets, que representa un -7 del seu hàndicap, seguit per Pablo Pérez i Miguel Machuca, amb 52 cops nets cadascun, -2 del hàndicap.

Tot seguit els jugadors es van traslladar al Camp de Xixerella per fer la segona volta del campionat amb sortida a les 12.30 h.

Els resultats a Xixerella van mantenir les dues primeres posicions de la categoria Scratch, Pablo Pérez i Gonzalo Mendoza, fet que va obligar a disputar un matxplay de desempat entre aquest jugadors, amb un resultat final favorable per a Pablo Pérez. En tercer lloc es va situar el jugador català Jordi Clotet (fora de classificació segons Reglament de l’AAPP).

En la categoria Hàndicap els resultat acumulat va deixar en primer lloc a Herik Montane, seguit de Jordi Clotet i Scott Jordan.

La classificació acumulada i final, d’acord amb el que preveu el Reglament general de l’AAPP, va quedar de la següent manera:

Categoria Absoluta o Scratch

Campió: Pablo Pérez Sierra amb 101 cops, -7 del par
Subcampió: Gonzalo Mendoza Rodríguez amb 101 cops, -7 del par
Tercer: Arnaud R. Mur amb 108 cops, el par

Categoria Hàndicap

Primer: Herik Montane Meng amb 101 cops nets, -7 del hcp
Subcampió: Scott Jordan David amb 103 cops nets, -5 del hcp
Tercer: Liam Jordan David amb 105 cops nets, -3 del hcp

Nota: Recordem que durant la Nit del Pitch&Putt, que enguany se celebrarà el dia 27 d’octubre, es lliuren tots els premis de les competicions andorranes.

Aproximacions i sorteig:

Les aproximacions als forats van ser per Josep Maria Rodríguez (en el forat 16 de La Cortinada) i per Scott Jordan (en el forat 18 de Xixerella). Els premis de les aproximacions van ser per gentilesa de Yogolf i de la pròpia AAPP.
 
També es va realitzar un sorteig de dos obsequis oferts igualment per Yogolf i l'AAPP, recaient la fortuna en Sergio Pérez i Scott Jordan.