El passat diumenge 8 de juliol es va disputar el Campionat de Pitch&Putt d'Andorra Individual 2018

Aquest diumenge s'ha disputat el CAMPIONAT D’ANDORRA INDIVIDUAL de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i Xixerella, on han participat 19 jugadors, entre ells, una única inscrita femenina, Martine Bernois.

A les 9h es donava la sortida al camp d’Ordino, finalitzant aquesta disputada primera prova pels voltants de les 11:15h.

Al capdavant de la classificació se situava Gonzalo Mendoza, el campió de l’edició de 2017 amb un total de -7, (7 cops sota par), seguit molt de prop per Josep Escabrós a només 1 cop, amb -6 (6 sota par) i el tercer, Pepe Garcia, a 3 cops del primer.

 

 

A les 12 del migdia s’iniciava la segona prova al camp de Xixerella, camp molt tècnic i que sempre posa a prova l’habilitat dels jugadors.

A Xixerella s’imposava Joan Jordi Segura, amb -4 (4 cops sota par), seguit per Moisés Pernía i Josep Escabrós amb -1 (1 cop sota par). Gonzalo Mendoza feia +1 (1 sobre el par) i 2 cops més que Josep Escabrós.

Així doncs, finalment i per un sol cop de diferència, s’ha proclamat Campió d’Andorra Absolut, Josep Escabrós, amb un total acumulat de -7 (7 sota par), Subcampió, Gonzalo Mendoza amb -6 (6 sota par), donant-se en el tercer lloc un doble empat entre Toni Armengol i Joan Jordi Segura, amb un global de -2 (2 sota par).

Aquestes dues proves es computen pel Rànquing d’Andorra, essent les darreres ja que s’inicia una pausa d’estiu, reiniciant-se la competició el mes de setembre.

Tots els premis de les competicions de pitch&putt d’Andorra, es lliuren durant la celebració de la Nit del Pitch&Putt, probablement, a celebrar el mes de novembre d’enguany.

Felicitem a tots els jugadors per la seva participació.

Aprofitem també per a desitjar a tots els jugadors de l'Associació i simpatitzants, un bon estiu !

Ens retrobem el mes de setembre !