Toni Armengol es proclama Campió Absolut de l'Individual Andorra 2021 disputat als camps d'Ordino i Xixerella

El diumenge dia 27 de juny, amb el Patrocini de Crèdit Andorrà i la col·laboració del Comú de La Massana, s’ha disputat el Campionat d’Andorra Individual de Pitch&Putt, als Camps d’Ordino i Xixerella. Aquest any han participat 32 jugadors, iniciant-se el campionat a les 9 del matí al Camp d’Ordino.
Un cop finalitzada la primera ronda, els jugadors s’han desplaçat al Camp de Xixerella, donant-se el tret de sortida després d’un petit descans.
Al Camp d’Ordino ocupava el primer lloc el jugador Toni Armengol, amb un resultat de 49 cops, -5 sota par.
El segon lloc era pel jugador Pepe Garcia amb 50 cops, -4 sota par.
El tercer lloc va ser per 3 jugadors amb un triple empat de 51 cops, -3 sota par. Els jugadors van ser, Juan Pablo Reyes, Pablo Perez i Josep Escabrós.

  
 
La segona ronda jugada al Camp de Xixerella, va confirmar la primera posició, però es van donar canvis per a la segona i tercera posicions definitives.
 
El primer lloc el va ocupar en Carles Perez amb 53 cops, -1 sota part.
La segona posició i tercera, van ser respectivament pels jugadors, Xavier Feliubadaló i Toni Armengol, que van empatar a 54 cops, par del camp.
 
Amb les dues rondes finalitzades, la classificació final donava com a Campió Individual Absolut d’Andorra al jugador Toni Armengol, amb un global de 103 cops, -5 sota par.
El Subcampionat se’l va endur el jugador Pepe Garcia, amb 105 cops, -3 sota par.
El tercer lloc del pòdium va ser pel jugador Carles Perez amb 106 cops, -2 sota par.
 
La classificació Handicap va donar com a guanyador el jugador Roger Nuñez amb 101 cops Nets.
La segona posició va ser pel jugador Xavier Pallarés amb 104 cops Nets.
La tercera posició, pel jugador Juan Pablo Reyes amb un total de 105 cops Nets.
 
Felicitem el Campió, Toni Armengol, i fem extensiva la felicitació a tots els que han fet pòdium, i a tots els jugadors que hi han participat.
 
Al finalitzar el dinar, es van fer els lliuraments dels obsequis als guanyadors de les aproximacions del Camp de Xixerella i també es van sortejar uns obsequis corresponents al Camp d'Ordino.
En el Camp de Xixerella van guanyar les aproximacions, en el forat 8, Toni Armengol, i en el forat 18, Josep Escabrós.
 
En nom de l'Associació, la nostra més sincera gratitud al nostre patrocinador, Crèdit Andorrà pel seu suport any rere any en favor de l'esport del pitch&putt.
També agrair el seu suport a les institucions col·laboradores, Comú de La Massana i a les empreses col·laboradores, Art i Construccions, Apartaments Xixerella, Caldea, Construccions CEVALLS, Hotansa, Hotels Himalaya, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, i Tot Natura Centre de jardineria.
 
I ben merescuda, la felicitació als camps pel bon estat general, que ha permès que es desenvolupés un magnífic campionat.
 

 

CLASSIFICACIÓ SCRATCH

 

CLASSIFICACIÓ HANDICAP

 

RESULTATS SCRATCH I INDIVIDUAL CAMPS DE XIXERELLA I ORDINO