Carles Pérez Gelmà Campió Absolut 2022

 Aquest diumenge dia 19 de juny, s'ha jugat el Campionat Nacional d'Andorra de Pitch&Putt en la modalitat Individual, amb la participació de 23 jugadors.

A les 8:45 h començava el matx al Camp d'Ordino on s'ha imposat en la categoria absoluta o scratch, Carles Pérez amb 48 cops, -6 del par. El seguien de prop Xavier Pallarés i Gonzalo Mendoza amb 50 cops, -4 del par.

En la categoria handicap, s'ha situat en primer lloc Xavier Pallarés amb 41 cops nets, -13 del handicap, seguit de Leonard Sangrà, amb 49 cops nets, -5 del handicap i de Joao Carlos Menezes, amb 50 cops nets, -4 del handicap.

A continuació els jugadors s'han traslladat al Camp de Xixerella, donant-se la sortida a les 12 h.
 
  
Els resultats a Xixerella han mantingut les dues primeres posicions de cada categoria, quedant en primer lloc categoria scratch, Carles Pérez amb 51 cops, -3 del par, seguit de Gonzalo Mendoza amb 54 cops, el par, i en tercera posició, Moisès Pernía amb 55 cops, +1 del par.

En la categoria hcp es donava un triple empat a 55 cops nets entre Moisès Pernía, Jordi Clotet i Oscar Da Silva.

 

El còmput acumulat ha deixat la classificació final així:

CATEGORIA ABSOLUTA SCRATCH

Campió: Carles Pérez Gelmà amb 99 cops, -9 del par
Subcampió: Gonzalo Mendoza Rodríguez, amb 104 cops, -4 del par
Tercer: Moisès Pernía Moreno amb 109 cops, +1 del par

CATEGORIA ABSOLUTA HANDICAP

Primer: Xavier Pallarés Alonso amb 104 cops nets, -4 del hcp
Segon: Oscar Da Silva, amb 106 cops nets, -2 del hcp
Tercer: Carles Pérez Gelmà amb 109 cops nets, +1 del hcp

Els premis de les competicions de pitch&putt andorranes es lliuren tots, durant la Nit del Pitch&Putt que se celebra el mes d’octubre.

Una vegada acabada la competició s’han lliurat els premis a les aproximacions i al hole in one. Al Camp d’Ordino el premi a l’aproximació en el forat 16 s’ha entregat a Xavier Feliubadaló. Al Camp de Xixerella el premi a l’aproximació en el forat 18 s’ha entregat a Josep Escabrós. El premi pel primer hole in one del Camp de Xixerella ha estat per a Jordi Clotet, que l’ha fet en el forat 7.

Seguidament s’ha fet un sorteig d’obsequis per gentilesa d’Estival Group, consistents en cantimplores, tovalloles, unes entrades per Aquum i una estada de 2 nits a un establiment del Grup.

Enhorabona a tots els participants i especialment, als guanyadors d’aquesta edició de 2022.