El passat diumenge 18 de juny es va celebrar el Campionat d'Andorra per Parelles 2017, amb la participació de 10 parelles

El campionat es va jugar als dos camps de Pitch&Putt d’Andorra sota la modalitat Greensome Chapman, que consisteix en jugar dues boles, una de cada jugador, i a continuació, intercanviar el següent cop i escollir després pel següent cop, la bola a jugar fins embocar, alternant els cops entre cada jugador de la parella.

La parella que s’ha proclamat Campiona d’Andorra 2017, ha estat la formada pels jugadors Moisès Pernia i Joan Valls amb un total de 97 cops, -11 sota par. 

En segon lloc, es va classificar la parella formada per Gonzalo Mendoza i Joao Carlos Menezes, amb 98 cops, -10 sota par. En tercer lloc de la classificació, es va situar la parella formada per Josep Escabrós i Xavier Feliubadaló, amb 100 cops, -8 sota par. Va participar també, però sense ocupar lloc a la classificació, la parella formada per Toni Armengol i Antonio Garcia, que amb un joc sensacional, van fer un total de 92 cops, -16 sota par.

Trobareu les classificacions al final de la notícia.