Toni Armengol i Josep Escabrós guanyen el Campionat nacional d'Andorra de parelles amb un -12 sota

 

Aquest passat diumenge dia 5 de juny, s’ha disputat el Campionat d’Andorra de Pitch&Putt en Parelles als Camps d’Ordino i Xixerella.

Enguany han participat 10 parelles, iniciant-se el campionat a les 9 del matí al Camp d’Ordino, jugant la modalitat Greensome.
Un cop finalitzada la primera ronda, els jugadors s’han desplaçat al Camp de Xixerella, donant-se el tret de sortida a les 12h, jugant-se la modalitat Fourball.

Al Camp d’Ordino la parella formada pels jugadors Toni Armengol i Josep Escabrós, es va situar en primera posició amb un total de 46 cops, -8 sota par, el mateix resultat de l’edició de 2021.

Darrera seu, i a només 2 cops, seguien en la segona posició, la parella formada pels jugadors Carles Pérez/Moisès Pernía, amb un total de 48 cops, -6 sota par. Darrera seu, amb un total de 49 cops, -5 sota par, van situar-se la parella formada pels jugadors Alberto García/Xavier Feliubadaló.

La segona ronda jugada al Camp de Xixerella, va ser encapçalada amb un triple empat a 49 cops, -5 sota par compartit per les parelles de jugadors Pepe García/Francesc Gaset, Carles Pérez/Moisès Pernía i Gonzalo Mendoza/Ramón Armengol.

La suma dels resultats Scratch dels dos camps va proclamar com a Campions Absoluts a la parella formada per Toni Armengol i Josep Escabrós, amb un resultat acumulat de 96 cops, -12 sota par, parella que l’any 2021 va quedar en tercera posició. 

La segona posició, després d’una aferrissada lluita amb la parella campiona, va ser per la parella formada per Carles Pérez i Moisès Pernía, amb un total de 97 cops, -11 sota par.

 

 

En el tercer lloc es va produir un triple empat amb 101 cops, -7 sota par. El sistema scratch va donar la victòria a la parella Alberto García/Xavier Feliubadaló. Les parelles empatades amb un -7, van ser, Pepe García/Francesc Gaset i Gonzalo Mendoza/Ramón Armengol.

La classificació Handicap va situar en primer lloc a la parella formada pels jugadors Alberto García/Xavier Feliubadaló amb 96 cops Nets, seguits per la parella Carles Pérez/Moisès Pernía amb 100 cops Nets i la tercera posició, pels jugadors Toni Armengol/Josep Escabrós amb un total de 101 cops Nets. 

El premi a l’aproximació del Camp de Xixerella va ser pel jugador Carles Pérez amb 170cm en el forat 18.

Finalitzat el campionat, per deferència d’ESTIVAL GROUP, es van sortejar una sèrie d’obsequis entre els jugadors presents. El representant del grup va ser el Sr. Josep Saiz, també jugador i participant en el campionat. Els obsequis van consistir amb tovalloles de joc, gorres, cantimplores, vals per a unes sessions de massatge i l’obsequi estrella, dos vals de viatge per a dues persones, obsequi que va recaure a la parella formada pels jugadors Alberto Garcia i Xavier Feliubadaló Agrair profundament la col·laboració d’Estival Group en aquest Campionat de Parelles d’Andorra, empresa que ja ha anunciat la seva participació en futurs esdeveniments.

Aprofitem per destacar també el suport que rebem dels nostres patrocinadors, Crèdit Andorrà i Art i Construccions, del suport institucional per part del Comú de La Massana i de les empreses col·laboradores, Apartaments Xixerella, Caldea, Cevalls Constructora, Decibel, Estival Group, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, Top Sailing Charter i Yogolf.

I no pot faltar donar les gràcies per la gran feina dels Camps, La Cortinada i Xixerella i als seus gerents, Gonzalo Mendoza i Toni Armengol respectivament, per seguir lluitant per mantenir en perfectes condicions el terreny de joc, el que ens permet gaudir del nostre esport.

Des de la Junta volem enviar un missatge d’estima tot desitjant una ràpida recuperació a la persona que segueix sent un puntal en totes les competicions del nostre esport, Maribel Armengol. Que et milloris i et volem al nostre costat.

Queda felicitar especialment a la parella Campiona d’Andorra absoluta en l’edició de 2022, Toni Armengol i Josep Escabrós.

Felicitar també a les parelles que han fet podi i estendre la felicitació i les gràcies a totes les parelles que han volgut compartir aquest Campionat d’Andorra de Parelles, edició 2022.

Us recordem també que aquest pròxim cap de setmana, dies 11 i 12 de juny, es jugarà el V International Pairs d’Andorra, al Camp de Xixerella, amb la participació de 40 parelles provinents de Catalunya, Euskadi, Galicia i, per suposat, d’Andorra.

 

Resultats acumulats de les dues voltes i resultats per camp