Xè Open Internacional d'Andorra 2021 - Vall d'Ordino - Andorra

Setembre 2021. Video: Crèdit Andorrà Supporting 

Els dies 18 i 19 de setembre, es va disputar la desena edició de l’OPEN INTERNACIONAL D’ANDORRA al camp de la Vall d’Ordino, amb gran èxit de participació. Un total de 75 jugadors es van enfrontar a tres rondes jugades de dissabte a diumenge.

Aquest és l'enllaç de les notícies del Xè Open Andorra - Vall d'Ordino 2021 on trobareu fotografies, la crónica i les classificacions

 

Crèdit Andorrà, principal esponsor de l’AAPP, ens va atorgar novament la seva confiança per organitzar la desena edició de l’Open Internacional d’Andorra.

També comptem amb les col·laboracions del Comú de la Massana, d’Andorra Turisme i de les empreses, Art i Construccions, Caldea, Cevalls Constructora, Decibel, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, Top Sailing Charter i Yogolf.

A tots, l’agraïment profund per aquest suport i aquesta confiança en l’Associació́ Andorrana de Pitch and Putt, i per ajudar a difondre aquest esport dins i fora d’Andorra.

 

IV Pairs Internacional 2021 Art i Construccions - Xixerella - Andorra

Juliol 2021. Video: Crèdit Andorrà Supporting 

El cap de setmana del 31 de juliol i 1 d'agost ha tingut lloc a Andorra el IV Pairs Internacional Arts i Construccions organitzat per l'Associació Andorrana de Pitch&Putt i disputat en el camp de Xixerella Pitch&Putt de la Massana, ha comptat amb una nombrosa participació (i llista d'espera) i el Pairs Andorra es consolida, any rera any, com un esdeveniment internacional de renom que atrau i agrada als participants. Enguany, la competició que consta de 3 voltes de competició per grup, s'a vist lleugerament escurçada per la tempesta elèctrica de dissabte ocorreguda a la Massana. Tot i això les espectatives dels jugadors i organitzatives augmenten any rera any. L'enhorabona a tothom!

 

  

5 Nacions Internacional 2021 seu França

Juliol 2021.Video: Crèdit Andorrà Supporting

Josep M. Veloso, President de l'AAPP i capità de l'equip en aquesta competició, ens explica el desenvolupament i la valoració del Campionat Internacional V Nacions 2021, on Andorra va fer un tercer lloc el passat 25-27 de juliol.

 

  

5 Nacions Internacional 2020 seu Andorra

Setembre 2020. Video:Video: Crèdit Andorrà Supporting

Andorra va acollir per primer cop el torneig de la FIPPA Federació Internacional de Pitch&Putt "5 NACIONS", amb la participació de França, Euskadi, Galícia, Catalunya i l'amfitriona Andorra. El desenvolupament d'aquest campionat internacional en ho explica X. Feliubadaló, membre de l'AAPP
 

 

Tornen les competicions al país amb el Campionat d'Andorra per parelles 2020

Juny 2020. Video:Video: Crèdit Andorrà Supporting

Les competicions de Pitch Putt Andorra van tornar ahir al nostre país amb el torneig per parelles al camp de P&P Vall d'Ordino en 1a ronda i al de Xixerella en la 2a. Ens ho explica J.M. Veloso, President de l'AAPP.
 

 

II Pairs International Andorra 2019 disputat a Xixerella Park 

Juny 2019. Video: SVideo: Crèdit Andorrà Supporting

La II Pairs Internacional Andorra en imatges i explicada pels presidents sortint i entrant de l'AAPP.